UncategorizedTonn for første gang på en og en halv uke

April 30, 2013by admin0

men legg beste uke i to måneder

 Opptatt følelse etter faste kinesiske data denne uken

Av Manolo Serapio Jr

Manila, 17. mars (Reuters) Kinesiske stål- og jernmalm futures droppet canada goose jakke på fredag ​​etter nylige skarpe gevinster som hjalp begge varene etter deres største ukentlige økning på to måneder.

Shanghai rebar skalert en tre år høy i denne uken på håp om sterkere infrastrukturutgifter og eiendomssalg canada goose trillium i topp stålforbruker Kina, og løfte spotpriser på råmalmmalm tilbake over 90 dollar pr. Tonn for første gang på en og en halv uke.

Den mest aktive rebar canada-goose-jakker canada goose jakke dame på Shanghai Futures canada goose salg Exchange avsluttet 1,3 prosent til canada goose jakker herre 3.575 yuan ($ 518) tonn. Men byggproduktproduktet canada goose steg fortsatt 5 prosent for uken, etter å ha rørt 3.692 yuan på onsdag, den sterkeste siden februar 2014.

Jernmalm på Dalian Commodity Exchange droppet 0,8 prosent til canada goose dame slutt på 715,50 yuan per tonn. Det berørte en tre ukers topp på 735 yuan i forrige økt, og postet en ukentlig gevinst på 8,8 prosent.

Ukentlige gevinster i både rebar og jernmalm canada goose jakke herre var på canada goose norge sitt største siden midten av januar.

De vilde svingninger i canada goose victoria parka futures, som bidrar til svingepotepriser, setter investorer på kanten, selv om grunnleggende er i stor grad støttende, sa handelsmenn.

markedet blir veldig risikabelt, sa en handelsmann canada-goose-jakker canada goose victoria i Beijing.

Men ANZ-analytikere canada goose jakker dame sa optimisme om utsiktene for jernmalm etterspørsel å plukke opp etter den siste utgivelsen av bedre enn canada goose outlet forventede økonomiske data i Kina.

Investeringene i fast eiendom i Kina økte med 8,9 prosent i januar og februar fra samme periode i fjor, hovedsakelig på grunn av sterk canada goose herre eiendom og infrastrukturbygging, som oversteg 8,1 prosent tempo for hele 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *