UncategorizedEggs Benedict Oppskrift

April 21, 2010by admin0

Eggs Benedict Oppskrift

Egg Benedict er en unik oppskrift som består halvparten av en engelsk muffin toppet med bacon eller skinke, posjert egg og Hollandaise saus. Opprinnelsen til denne populære retter er foreløpig ukjent, og det finnes flere forskjellige historier knyttet til sin opprinnelse. Seafood Benedict, egg Hussard, egg Montoya, Artichoke Benedict, egg Chesapeake, etc. er noen av de populære varianter. I hver av disse variasjonene, er et hvilket som helst av de grunnleggende bestanddeler i oppskriften erstattet med en annen bestanddel. Først satt vann i den nedre del av den vannbad for å fylle den del måte. Se at vannet fylles i den nedre delen ikke berører toppen pan. Deretter bringe vannet til småkoking. I den øverste delen av vannbad legge eggeplommer, hvit pepper, Worcestershire saus,canada goose nettbutikk sitronsaft og vann. Visp blandingen ordentlig og deretter legge smeltet smør til det. Se til at du legger en eller to spiseskjeer smør om gangen og holde visping eggeplommene samtidig. Hold visping blandingen til smøret blir helt sammen. Tilsett salt og fjern vannbad fra varmen. Dekk vannbad.

Forvarm ovnen til slaktekylling innstillinger. Deretter tar en stor kjele og tilsett vann til å dekke tre inches høyde. Kok vannet for å putre forsiktig og deretter legge eddik til det. Bryt eggene en etter en inn i kokende vann. Stek dem i 2 til 3 minutter. Deretter fjerner posjerte egg med hjelp av en skje og legg dem i en plate. I en mellomstor skillet, kok bacon å bli brun. Deretter riste den engelske muffins på en stekeplate. Påfør mykt smør til ristet muffins og legg bacon skive på hver side. Deretter plasserer et posjert egg og duskregn sausen over det.

Salt og pepper etter smak

Cayenne pepper etter smak

Paprika å tastePrepare hollandaise saus som anvist i første oppskriften. Så fett en bakervarer panorere med matlaging spray. Skjær de engelske muffins i små terninger og legg dem til å danne bunnlaget i brødformen. Deretter strø litt ost over cubed muffins. Plasser den kanadiske baconskivene og legg til litt mer ost. I en mellomstor bolle kombinere egg, melk og litt pepper. Pisk blandingen riktig og spre den over osten laget. Dekk bakepannen og avkjøl den over natten. Deretter, ta av dekselet og stek blandingen på 350F i en halv time. Mens servering hell hollandaise saus og dryss paprika på toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *