UncategorizedDyrs rettigheter gruppere filer klage mot Canada Goose

March 21, 2010by admin0

Dyrs rettigheter gruppere filer klage mot Canada Goose

Animal Justice er utfordrende markedsføringsutsagn av klær som Coyotes brukes i pelsen trim har blitt behandlet MER: Animal grupper lyd alarm i løpet av leg feller etter sårede hund brakt i

Gruppen hevder noen av metodene som brukes til å fange coyoter, som etappe hold og drepe feller, er grusomme.

Canada Goose kjøper pelsen fra en oppgjørssentral og skinn kommer fra hele Canada, inkludert jurisdiksjoner hvor fellene kan stå for opptil fem dager før de blir kontrollert.

I den tiden dyret kan lide av ekstrem eksponering, sa Labchuk.Kjøp Canada Goose Parker

Canada Goose nektet å snakke med globale nyheter, sende en uttalelse i stedet.

Canada Goose er dypt forpliktet til bevaring av vårt globale miljø og human behandling av dyr. Vi kjøper aldri pels fra pelsfarmer, aldri bruke pels fra truede dyrearter, og bare kjøpe pels fra sertifiserte kanadiske fangst. Fangst av pelsdyr er strengt regulert av provinsielle og territorielle dyreliv avdelinger i Canada. faktisk er Canada verdens ledende innen humane fangstmetodene, leverer det vitenskapelige grunnlaget for avtalen om internasjonale humane overlappings~~POS=TRUNC Standards (AIHTS), som fastsetter de nødvendige standarder for godkjenning og sertifisering av dyr fangstinnretninger.

Uttalelsen var en nøyaktig kopi av deler av deres hjemmeside.

Animal Justice hevdet standarder er så lav i Canada at det er greit for så mange 20 prosent av dyrene fanget i begge ben hold, eller drepe feller, for å vise ekstreme tegn på dårlig velferd, inkludert beinbrudd.

Men den kanadiske pelsindustrien insisterte fellene er humane, og at de har strenge standarder.

dyr har blitt tatt lovlig, rundt reglene satt av provinser og territorier, sa Pierre Canac Marquie, en felle forskningskoordinator for den kanadiske Trap Research Program.

Han sa i virkeligheten svært få dyr lider. De har funnet feller fungere i om lag 95 prosent av tilfellene, godt over 80 prosent minimum. I tillegg er de fleste kontrolleres daglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *